Мъж, който най-вероятно изкарва 10 000 лв. на месец, той

...
Мъж, който най-вероятно изкарва 10 000 лв. на месец, той
Коментари Харесай

Лео Кадели Попиля Бг Красавиците: Искат 5000 Лв, А Дават Само Това, Което На Околовръстното Струва 20 Лв!

Мъж, който най-вероятно изкарва 10 000 лева на месец, той най-вероятно не е и безумен, той или е предприемач и знае къде да ИНВЕСТИРА, или работи нещо, за което е учил с години. Тази инвестиция е неверна поради амортизацията, която е неизбежна и доста бърза.

Това ме кара да мисля, че тези, които дават такива суми, не са нито предприемачи, нито са от тези, които са учили с години. Да, знам, че живеем в гнусен веществен свят (аз не съм от богатите, само че изкарвам задоволително за комфорта на фамилията ми, мога да даря 10 000лв на месец на хора в потребност, само че няма да давам една стотинка за сходна сделка).

А вие продължавайте да купувате щастието, само че не забравяйте, че цената се подвига всяка година и то не съгласно вътрешния артикул, а съгласно това дали далаверите на мъжа, коифо той ви предлага, са били сполучливи.

Амортизацията при вас всяка година повишава, а един предприемач ще влага в новата СТОКА, още веднъж може би от провинцията.

А вие? Ще прочетете книгата, която сами си написахте „ Бързи пари… Бърз секс.. Бърз живот “, само че от вашето дете какво ще стане? Защото ум в тази композиция не виждам, виждам само обстоятелството, че се е родил още един проблем за обществото.

Нека идващите полети, които пътуват за Дубай, да търсят наложително тапия за 8-ми клас и да вършат тест за морал.

Да живее Д-р Енчев! А баба Мария, която продава домашни зеленчуци дано да умира от апетит.

Гледах предаването, тъй като аз съм на правилото, че даже и от малоумен човек има какво да научиш, стига да го слушаш деликатно. А тази не е от най-тъпите. „ Не е отговорен този, който яде баницата, а този, който му я дава “, написа Лео Кадели.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР