Мъж, който нападна друг мъж пред хотел в Co Donegal,

...
Мъж, който нападна друг мъж пред хотел в Co Donegal,
Коментари Харесай

Мъж, който счупи очната кухина на жертвата при нападение в хотел, избягва затвора, след като плати обезщетение от 7 500 евро

Мъж, който атакува различен мъж пред хотел в Co Donegal, избегна пандиза, откакто заплати на жертвата си обезщетение от 7 500 евро.

Гари Макменамин (43) се призна за отговорен за нападението против Дейвид Портър пред хотел Allingham Arms в Бъндоран, което остави жертвата със счупена очна празнина.

Макменамин се приближи до господин Портър в пияно положение в нощния клуб на хотела, потвърждавайки, че бащите им са се скарали преди доста години.

Обвиняемият се яви пред окръжния съд на Донегал по отношение на нападението, при което той „ нанесе удари “ на господин Портър в рано сутринта на 22 септември 2019 година

На съда беше казано, че обвиненият, който е изпил осем халби и шест шорта през въпросната нощ, е „ изгубил надзор “, когато е пил избран тип алкохол.

Първоначално Макменамин се обърна към господин Портър в дискотеката на хотела, потвърждавайки, че е имало спор сред бащите им. Въпреки това избивачите се намесиха.

Г-н Портър напусна хотела с двама другари, само че беше атакуван извън о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР