Мъж, който каза, че се е отклонил от магистрала в

...
Мъж, който каза, че се е отклонил от магистрала в
Коментари Харесай

Човек бе спасен 2 дни след катастрофа край калифорнийската скала

Мъж, който сподели, че се е отклонил от автомагистрала в Калифорния, с цел да избегне удара на елени, беше избавен два дни откакто се търкаля „ няколкостотин фута надолу по скалите “.

Според крайбрежната дивизия за въздушни интервенции на Калифорнийския магистрален патрул (CHP), единиците са получили позвъняване от полицейската диспечерска работа на Pacific Grove към 8:30 ч. сутринта във вторник, 27 февруари, с искане за хеликоптер, който да лети от Биг Сур до Кармел в търсене на допустимо транспортно средство в профил. CHP сподели, че чиновник от Post Ranch в Биг Сър е напуснал работа късно вечерта в неделя и в никакъв случай не се е върнал вкъщи.

Самолет на CHP, който към този момент беше в окръг Монтерей, отговори на позвъняването и 20 минути по-късно откри транспортно средство на към 400 фута над ската на канара под автомагистрала 1 и мъж, „ гневно развяващ спонтанен байрак “. пострадванията му. Шофьорът споделил на началника, че се прибира от работа късно вечерта в неделя и завил, с цел да избегне удара на елени, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР