Мъж, който каза, че реве“ от болка, е бил принуден

...
Мъж, който каза, че реве“ от болка, е бил принуден
Коментари Харесай

Мъж, „ревещ“ от болка, вади собствените си зъби с клещи въпреки риска от инфекция

Мъж, който сподели, че „ реве “ от болежка, е бил заставен да извади зъба си с клещи, тъй като не може да си разреши зъбна интервенция.

Джон Молой от Корк, Ирландия, е изпитвал непоносима болежка със зъбите си и описа по какъв начин е решил да вземе нещата в свои ръце, тъй като интервенцията ще му коства 900 евро (770 паунда). Мъжът твърди, че е ходил при доста зъболекари, които са му споделили, че би трябвало да в профил няколко зъба, което ще бъде под обща упойка.

Но господин Молой, който има право на избрани безвъзмездни здравни грижи и предписания като той има ирландска здравна карта, твърди, че е бил отхвърлен от зъболекари да извърши лекуването, което не може да си разреши да го направи частно. Казва, че му се е налагало да вади зъби с клещи и обмисля да извади още по същия метод.

Говорейки с PJ Coogan по Cork's 96FM, заяви Irish Mirror, той сподели: „ Напълно рева, би трябвало да си извадя горните зъби хирургически и през вчерашния ден отидох на ортодонт от болежка. останалите ми горни зъби бяха отстранени хир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР