Мъж, който е работил в Европейския парламент, е починал вследствие

...
Мъж, който е работил в Европейския парламент, е починал вследствие
Коментари Харесай

Почина служител на Европейския парламент, заразен с COVID-19

Мъж, който е работил в Европейския парламент, е умрял в резултат на болест от ковид. Това оповестиха от институцията, представени от БГНЕС. По думите на представител на Народното събрание мъжът е бил от външния личен състав и изрази страдание за случилото се. По информация на източник от Народното събрание умрелият е към 40-годишен италианец.

В момента Европа е епицентърът на световното огнище на ковид, прочут като COVID-19. Белгия е записала 3 743 инфектирани и 88 смъртни случая. Властите признават, че същинският брой на инфекциите е доста по-висок, само че сега тестването е лимитирано до приети в болница пациенти с тежки признаци и здравни служащи с висока температура.

Редица работещи в Европейската комисия, Европейския съвет и Европейския парламент са инфектирани, измежду които и договарящият за Брекзит на Европейски Съюз Мишел Барние, който е под карантина в родната си Франция.

Институциите и организациите на Европейски Съюз изпратиха доста чиновници за работа от у дома, а Белгия затвори границите си, както и учебни заведения, питейни заведения и заведения за хранене, забрани всеобщи събирания и оповести санкции за ненужни пътувания отвън дома.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР