Мъж, който е баща на повече от 180 деца, каза,

...
Мъж, който е баща на повече от 180 деца, каза,
Коментари Харесай

„Най-продуктивният баща в Обединеното кралство“ със 180 деца няма да получи коледни подаръци – затова ще отиде в кръчмата

Мъж, който е татко на повече от 180 деца, сподели, че не получава нито един подарък на Коледа, и ще вечеря в Wetherspoons.

Донорът на сперма " Single Joe ", който употребява псевдоним, е имал интимни прекарвания с повече от 200 дами и даже е забременял, без въобще да ги е срещал. Въпреки това той вижда единствено към 10 от децата си годишно.

Джо, който е дарявал сперма в Америка, Аржентина, Италия, Сингапур, Филипините и Обединеното кралство, сподели: „ Празниците постоянно са толкоз забързани с пътувания, само че аз имам няколко деца, които живеят много покрай аз, тъй че считам да направя нещо с тях. "

„ Може да е като да си създадем коледна фотография дружно. Хубаво е по-малките да имат този спомен. Дори и да не могат да си спомнят, че " ще имам най-малко фотография. "

Бащата, който не получава възнаграждение за услугите си, сподели, че няма да получи коледни дарове и евентуално ще вечеря в Wetherspoons с някое от децата си. Наричайки себе си „ ангелът на севера “, мъжът има разнообразни връзки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР