Мъж, който беше оневинен, след като прекара повече от 16

...
Мъж, който беше оневинен, след като прекара повече от 16
Коментари Харесай

Оневинен мъж, застрелян и убит при спирка в Джорджия

Мъж, който беше оправдан, откакто прекара повече от 16 години в пандиза по непозволена присъда, беше убит и погубен от Джорджия заместник-шерифа в понеделник.

Бюрото за следствие на Джорджия сподели, че Леонард Алън Кюр е бил прострелян по време на прекъсване.

Cure, на 53 години, станал провокационен по време на ареста си и нападнал депутата, съгласно известие за пресата.

Спешният медицински личен състав се опита да лекува Cure, само че той по-късно умря.

" Мога единствено да си показва какво е да знаеш, че синът ти е почтен и да го гледаш по какъв начин е наказан на пожизнен затвор, да бъде оправдан и... по-късно да бъдеш споделиха, че откакто е бил освободен, той е бил убит “, сподели пред медийния сътрудник на BBC CBS Сет Милър, изпълнителен шеф на плана за непорочност във Флорида, който съставлява Cure в делото за оневиняването му.

Семейството на Кюр удостовери гибелта му на господин Милър.

Заместник от окръг Камдън спря Кюр, до момента в който караше по междущатска автомагистрала 95 покрай Джорджия-Флорида линия в понеделник сутринта, съгласно Бюрото за следствие на Джорджия (GBI).

Cure излезе от колата по напътствие на заместник-помощника, само че когато научи, че е под арест той спря да се преценява с настояванията на заместника.

Заместникът употребява своя Taser върху Cure, който на собствен ред атакува заместника. Заместникът още веднъж употребява своя Taser и по-късно удари Cure с палка, преди да извади револвера си и да стреля, съгласно GBI.

Полицията не е предоставила детайлности за обвиняванията, по които Cure е задържан.

Кюр беше наказан на пожизнен затвор през 2004 година, откакто беше наказан за въоръжен обир с огнестрелно оръжие и утежняващо нахлуване с огнестрелно оръжие в Дания Бийч, Флорида. p>

Имаше проблеми със случая на Cure през цялото време, екип за преразглеждане на присъдата и самостоятелен панел от локални юристи откриха, в това число подценено оправдание, което сложи Cure на почти 3 благи (4,8 км) надалеч от мястото на престъплението по време на грабежа.

Кюр стана първият човек, оправдан от Отдела за обзор на присъдите на Брауърд.

Той беше освободен от пандиза през април 2020 година и съдията от окръга Брауърд Джон Дж. Мърфи III подписа заповед за оневиняването му по-късно същата година.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис утвърди законопроект за отсъждане на искове Cure с $817 000 (£670 144) и просветителни помощи предишния юни.

Той е получил чека си при започване на август, съгласно господин Милър.

Според изказване на щатски юрист на Флорида, получено от локалните вести, Cure " се надяваше да отиде в лицей и искаше да работи в радиопродукция ".

Офисът на шерифа на окръг Камдън изиска от GBI да организира без значение следствие. След като завърши, организацията сподели, че ще изпрати констатациите си на окръжния прокурор за обзор.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР