Мъж каза на BBC Panorama как е похарчил £180 000

...
Мъж каза на BBC Panorama как е похарчил £180 000
Коментари Харесай

Мъж, „измамен“ да похарчи £180 000 за дом, той няма право да живее на пълен работен ден

Мъж сподели на BBC Panorama по какъв начин е похарчил £180 000 за ваканционен парк, откакто се твърди, че му е казано, че може да живее там на цялостен работен ден - макар че това не е по този начин.

Обикновено не можете да живеете непрекъснато на място, в случай че има единствено лиценз за ваканционен парк. Вместо това нормално ви се дава времево ограничаване за това какъв брой време нормално можете да прекарате в дом във ваканционен парк и за коя част от годината.

Шофьорът Майк Чесуърт, 59-годишен, закупи каравана в Wyre Country Park, ситуиран тъкмо до Блекпул, Ланкашир, с цел да се пенсионира със брачната половинка си. Но в този момент той твърди, че е затънал с дом, в който не може да живее непрекъснато, откакто притежателят на обекта Дейвид Уелч му е споделил, че могат да останат там за непрекъснато.

Паркът има единствено лиценз за отмора, което значи, че двойката може да бъде изгонена от локалния съвет за нарушение на разпоредбите за обмисляне. BBC Panorama споделя, че договорът, който са подписали през 2019 година, гласи, че кара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР