Мъж карал колата си в покрайнините на града и забелязал

...
Мъж карал колата си в покрайнините на града и забелязал
Коментари Харесай

„Продава се говорещо куче. Само 10 долара“

 куче-с-очила

Мъж карал колата си в покрайнините на града и забелязал върху оградата на една къща следната публикация: „ Продава се говорещо куче “. На мъжа му станало забавно и решил да разбере що за знамение е това. Собственикът го пуснал в задния двор, където върху тревата величествено лежало едно куче.

– Ти можеш ли да приказваш? – деликатно го попитал мъжът.

– Аха, мога – мързеливо махнало с предната си лапа кучето.

– И къде се научи?

Песът се оживил леко и почнал да споделя:

„ Открих, че мога да приказвам, когато още бях дребен. Исках да оказа помощ на своята страна и писах на Централно разузнавателно управление на САЩ за своя гений. Те неотложно ме назначиха на работа. Седях в едно помещение със международните водачи, слушах техните договаряния и предавах всичко в центъра, тъй като никой и не предполагаше, че кучето слуша и схваща всичко.

Бях един от най-важните шпиони в продължение на осем години. Но работата ме умори, разбрах, че няма да стана по-млад, по тази причина се реалокирах да работя в отдела за сигурност на летището. Разхождах се до подозрителните пасажери и подслушвах диалозите им.

Но след няколко години и това ми омръзна. Реших да се отдръпва в отмора. Ожених се. Няколко пъти ми се родиха дребни кученца, след това овдовях. И в този момент просто се любувам на пенсионерския си живот “.

Мъжът бил изумен, обърнал се към стопанина и го попитал какъв брой желае за такова куче.

– Десет $.

Мъжът се възмутил:

– Но това е неповторимо куче. Може да се каже, че то е творило историята и политиката. Защо го продавате толкоз на ниска цена?

– Защото то е патогенен измамник. Целият му роман е една тъпа измислица.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР