Мъж, извършил въоръжен грабеж е установен и задържан от служителите

...
Мъж, извършил въоръжен грабеж е установен и задържан от служителите
Коментари Харесай

Задържаха мъж за въоръжен грабеж във Велинград

Мъж, направил въоръжен обир е открит и арестуван от чиновниците на група " Криминална полиция " при РУ-Велинград, заяви Министерство на вътрешните работи.

Дръзкото закононарушение било осъществено в последния ден на януари. Тогава маскиран с качулка и маска мъж влезнал в хранителен магазин покрай болничното заведение във Велинград, заплашил продавачката с нож и за броени секунди съумял да отмъкне оборота на комерсиалния обект, който бил над 800 лв..

След приемането на сигнала за случилото се, на място били ориентирани дежурни автопатрули при полицейското ръководство във Велинград. Бързо бил заварден близкият периметър към мястото на престъплението, само че грабителят съумял да избяга и да се укрие. Извършен е подробен оглед, а за работата по случая бил образуван екип от криминалисти, полицейски инспектори, специалист и проверяващ служител на реда.

След няколкодневна работа органите на реда попаднали в дирите на причинителя - 25-годишен велинградчанин. Спрямо него се води досъдебно произвеждане.

Работата по цялостното изясняване и документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР