Мъж, извършил палеж и опит за палеж в една нощ

...
Мъж, извършил палеж и опит за палеж в една нощ
Коментари Харесай

Арестуваха пироман в Пазарджик

Мъж, направил палеж и опит за палеж в една нощ задържаха от криминалисти от ОДМВР - Пазарджик и районно управление (на МВР) - Септември.

Около 1.20 часа в четвъртък бил получен сигнал за разпален паркиран лек автомобил и опит за палеж на едноетажна сграда в септемврийското село Виноградец. Незабавно към мястото била ориентирана дежурната промяна огнеборци от противопожарния сектор в Септември и чиновници на локалното полицейско ръководство.

Извършен е подробен оглед от дежурна група под управлението на проверяващ служител на реда. В хода на работата е открито, че и в двата случая се касае за умишлени палежи . В следствието се присъединили и чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР - Пазарджик.

В резултат на взаимните дейности е открит причинителят - 32-годишен гражданин на същото село, който съгласно първичните данни е с психологични проблеми .

У него са открити и конфискувани предмети и движимости, имащи отношение към осъществените закононарушения. Мъжът е арестуван за период до 24 часа, работата по случаите продължава.      
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР