Мъж извади пистолет в ресторант за бързо хранене на веригата

...
Мъж извади пистолет в ресторант за бързо хранене на веригата
Коментари Харесай

Хора за малко да умрат в Тексас заради пилешки сандвич

Мъж извади револвер в ресторант за бързо хранене на веригата " Попай " в Хюстън, Тексас, откакто научи, че е приключил пилешки сандвич, по който локалните поданици полудели след въвеждането му в менюто предишния месец, съобщи БГНЕС.
Историята - група от петима възрастни и бебе стопират на гишето за поръчка непосредствено от автомобила в " Попай " в понеделник вечерта, с цел да поръчат новия сандвич на веригата. Научавайки, че няма повече, те влизат в ресторанта и един от тях изважда револвер против чиновниците, оповестява полицията в Хюстън. До идването на полицията групата е избягала без спомагателни проблеми.
Инцидентът обаче акцентира сензацията, основана от новия сандвич на " Попай ", който беше пуснат на 12 август, с цел да се конкурира с известното предложение Chick-fil-A на фона на интензивна акция в обществени медии. Съперничеството довело до свършването му в " Попай ", които са изчерпали запасите в някои от заведенията за хранене си.
Крейг Бар от Тенеси заведе дело за дефицита, обвинявайки въодушевената от Луизиана верига за пържено пилешко в лъжлива и лъжлива реклама. Бар търси обезщетение от 5 000 $ за цялото време, което твърди, че е пропилял, карайки до комерсиалните обекти на " Попай " в безплодно търсене на сандвича.
" Не мога да се успокоя, този сандвич е непрестанно в мозъка ми. Той напряко те завладява ", споделя Бар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР