Мъж изпадна в кома след тежък инцидент на пътя и

...
Мъж изпадна в кома след тежък инцидент на пътя и
Коментари Харесай

Младеж излезе от кома след тежка катастрофа и разказа за срещите си на оня свят

Мъж изпадна в кома след тежък случай на пътя и описа за срещите си на оня свят.

На 29 април 2017 година Антонио аварирал с мотора си изпаднал в кома, написа NDERF.

На оня свят се срещнал с две дребни момченца, които го превели през доста необичайно място. В ръцете си те носели музикални принадлежности, а в близост звучала хубава музика.

По-късно младежът спрял, тъй като се озовал на изцяло мрачно място. В далечината виждал дребна бяла точка, която последователно ставала все по-голяма и по-голяма. До нея стигнал доста бързо, макар че не полагал кой знае какви старания.

След това бил обгърнат от светлина. Децата още веднъж се появили и още веднъж го повели по пътя. В този миг Антонио се чувствал лек като перце и доста благополучен. Той не задавал въпроси къде се намира. Момченцата го завели до трима старци, които почнали да му се усмихват и да се смеят. Пред един от тях стоял голям куп с листи, на които били написани разнообразни имена.

Старецът помолил Антонио да си каже името и семейството и почнал да прелиства листите. След като не разкрил нищо, споделил на младежа да се обърне. Настъпила невероятна тишина и всичко в близост изчезнало. След това някой го блъснал мощно по гърба, а старецът споделил, че времето му още не е пристигнало.

Антонио се събудил в болничното заведение, а гърбът му бил леко издут. До леглото видял сестра си. Той побързал да й опише какво е видял.

А тя и лекарите споделили, че неведнъж са чували сходни истории от пациенти, които са били в реанимация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР