Мъж изпадна в кома, а по-късно почина след ритник в

...
Мъж изпадна в кома, а по-късно почина след ритник в
Коментари Харесай

Убийство при спор на пътя: Има ли опит да бъде прикрит извършителят

Мъж изпадна в кома, а по-късно умря след ритник в главата. Причината – спор на пътя, приключил със гибел. Престъплението се е случило на 26 януари на кръстовище в София – бул " Черни връх " и ул. " Златен рог ".
 
От Столична дирекция на вътрешните работи разпространиха фрагменти, в които се вижда по какъв начин мъж отива при различен лидер, разменят няколко реплики, последвани от мощен ритник, който събаря мъжа и го оставя в безсъзнание. Той е в кома в продължение на седмици, а на 18 февруари умира в болничното заведение.

За случая се разбра едвам в петък, когато полицията насочи апел към очевидците да се свържат със 112. Защо обаче издирването им стартира с месец забавяне и какво още се знае по случая – включваме ева костова с повече детайлности.
 
В студиото на NOVA адв. Ивайло Юруков, който съставлява околните на умрелия, съобщи, че не се води прокурорска кореспонденция по този случай. По информация на медията причинителят е бил арестуван за 72 часа и няма по какъв начин по-късно да не му бъде повдигнато обвиняване.
 
" Моето тълкувание на това закононарушение е, че причинителят е намерил контакт с някои от водещите сега групи за въздействие, за които се приказва непрекъснато в публичното пространство. Под давление на тези групи явно е изработен опит едно такова тежко закононарушение, осъществено измежду бял ден на един от най-оживените булеварди, да бъде скрито ", съобщи адв. Юруков. По думите му няма по какъв начин да се приказва за административна неточност.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР