Мъж изпадна в кома, а по-късно почина след ритник в

...
Мъж изпадна в кома, а по-късно почина след ритник в
Коментари Харесай

Спор на пътя завърши със смърт: Мъж почина след ритник в главата

Мъж изпадна в кома , а по-късно умря след ритник в главата . Причината спор на пътя , приключил със гибел . Престъплението се е случило на 26 януари на кръстовище в София – бул „ Черни връх ” и ул. „ Златен рог ”.

Припомняме, че от Столична дирекция на вътрешните работи разпространиха фрагменти, в които се вижда по какъв начин мъж отива при различен лидер, разменят няколко реплики, последвани от мощен ритник, който събаря мъжа и го оставя в безсъзнание. Той е в кома в продължение на седмици, а на 18 февруари умира в болничното заведение.

 enlightened За случая се разбра едвам в петък , когато полицията насочи апел към очевидците да се свържат със 112. Защо обаче издирването им стартира с месец забавяне и какво още се знае по случая?

Адв. Ивайло Юруков, който съставлява околните на умрелия , съобщи, че не се води прокурорска кореспонденция по този случай . По информация на причинителят е бил арестуван за 72 часа и няма по какъв начин по-късно да не му бъде повдигнато обвиняване.

„ Моето тълкувание на това закононарушение е, че причинителят е намерил контакт с някои от водещите сега групи за въздействие, за които се приказва непрекъснато в публичното пространство. Под давление на тези групи явно е изработен опит едно такова тежко закононарушение , осъществено измежду бял ден на един от най-оживените булеварди, да бъде скрито ”, съобщи адв. Юруков. По думите му няма по какъв начин да се приказва за административна неточност.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР