Мъж, излязъл на риболов в Бразилия, е получил повече, отколкото

...
Мъж, излязъл на риболов в Бразилия, е получил повече, отколкото
Коментари Харесай

Зрелище: Анаконда погълна алигатор пред слисан рибар ВИДЕО

Мъж, излязъл на лов на риба в Бразилия, е получил повече, в сравнение с е "спазарил ", когато на въдицата му се е закачил алигатор, който момент по-късно е бил атакуван от гигантска анаконда, написа в. "Дейли остарял ".

Видео от необикновената преживелица демонстрира по какъв начин рибарят тегли крокодила, когато змията, усетила вкусна плячка, се увива към улова му. Съдейки по фрагментите, анакондата е задоволително едра, с цел да погълне алигатора цялостен.

Клипът, сниман преди към седмица, в началото е циркулирал измежду риболовците в щата Мато Гросо до Сул, след което се е популяризирал в обществените мрежи по света, събирайки милиони гледания.

Предполага се, че впечатляващите фрагменти са снимани в обширния мочурлив район Пантанал, част от който е на територията на бразилския щат.

Въпреки световното внимание, рибарят, снимал видеото, по този начин и не е разпознат. Такъмите, употребявани от мистериозния въдичар, са неразрешени за приложимост от дилетанти, което навежда на мисълта, че той е експерт.

Загадка остава също по какъв начин е приключила битката - дали рибарят е съумял да измъкне алигатора от "прегръдката " на анакондата, или го е оставил на ориста му да стане лесна закуска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР