Мъж изгоря жив в автомобила си при катастрофа на обходния

...
Мъж изгоря жив в автомобила си при катастрофа на обходния
Коментари Харесай

Трагедия: Кола падна в двуметров канал и се запали край Карнобат, шофьорът е изгорял жив

Мъж изгоря жив в автомобила си при злополука на обходния път от Карнобат за автомагистрала " Тракия ", случаят е станал в 22,45 на 4 май, оповестиха от полицията.

Все още не е открита самоличността на починалия, има догатки, че това е 20 - годишен юноша от Карнобат - наследник на собственичката на автомобила.

Катастрофата е станала на прав сектор заради придвижване с несъобразена с пътната конюнктура скорост. " Фолксваген голф " с бургаска регистрация излиза отвън пътното платно, откъсвайки от стойките лявата железна мантинела. От удара фолксвагенът пада и се удря поредно в дъното на отводнителен канал с дълбочина към 2,50 м и в бетонна канавка. Смачканият автомобил се самозапалва и изгаря дружно с лидера.

Огънят е сподавен от екип противопожарен автомобил и двама огнеборци. Установено е, че автомобилът е благосъстоятелност на 42- годишна жена от Карнобат.

Тялото на лидера е откарано за аутопсия в поделение Съдебна медицина към УМБАЛ - Бургас. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство - Карнобат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР