Мъж, изчезнал преди 26 години, е открит в мазето на

...
Мъж, изчезнал преди 26 години, е открит в мазето на
Коментари Харесай

26 г. в плен в мазето на съсед: Откриха изчезналия мъж от Алжир

Мъж, липсващ преди 26 години, е открит в мазето на комшия. Омар бин Омран е липсващ от Алжир по време на гражданската война през 90-те години на предишния век, когато е бил в късна тийнейджърска възраст. Сега, на 45 години, Омар е открит единствено на 200 метра от мястото, където е израснал - в съседска къща. 

Властите потвърдиха, че са арестували 61-годишен мъж, обвинен, че го е държал в плен.

Изчезването на Омар се случва на фона на разгара на траялия десетилетие спор сред алжирското държавно управление и ислямистките групировки.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

Семейството му се притеснява, че той е бил измежду към 200 000 убити или 20 000 отвлечени по време на размириците. По информация на локални медии обаче той е бил открит прикрит в кошарата за овце, където стоели животните през зимата. До него се стига през похлупак на пода на къщата, който бил прикрит под купчина плява.

Прокуратурата е получила тъжба против анонимно лице, в която се твърди, че Омар се намира в къщата на един от съседите си.

Подозира се, че е държала тийнейджърка като робиня в Сирия

„ След този сигнал основният прокурор подреди на националната жандармерия да стартира задълбочено следствие и чиновници отидоха във въпросната къща “, споделя чиновник на съда, представен от Би Би Си.

При акцията на полицията през предишния уикенд Омар е избавен от вкъщи на съседа си, разпознат единствено с буквите си Б.А.

Архивите са безапелационни – шансът да бъдеш погубен в националната република е два пъти и половина по-голям в сравнение с в днешна България

Заподозреният се е опитал да избяга от мястото на случая, само че е бил арестуван и задържан.

Министерството съобщи, че следствието към момента е в ход, а Омар е в развой на приемане на медицински и психически грижи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР