Мъж и неговото куче са били нападнати от питбул по

...
Мъж и неговото куче са били нападнати от питбул по
Коментари Харесай

Питбул нахапа мъж и кучето му в Пловдив, седмица не могат да открият собственичката

Мъж и неговото куче са били нападнати от питбул по време на разходка в Пловдив, заяви „ NOVA “. Инцидентът е станал предходната седмица и е добил известност след отзив в обществените мрежи . Съпругата на потърпевшия търси собственичката на агресивното куче, откакто от полицията ѝ споделили „ Обадете се, в случай че я намерите “.

„ Питбулът е бил без намордник и дамата го е изпуснала от мотив. Многократно мъжът ми я е молил да овладее животното, само че тя е гледала безучастно, до момента в който той е атакувал нашето куче, а най-после мъжът ми е бил ухапан. Вчера се наложи да му се направи интервенция и да бъде изрязана некротичната тъкан, с цел да не стигне сухожилията и костта “ , съобщи брачната половинка на потърпевшия, който е немски жител.

Самият той остава покъртен от случката и развоя на събитията след това. Според него, в случай че сходно нещо се случи в Германия, управляващите незабавно ще открият причинителя и той може да бъде наказан да заплати доста огромна сума. Той прикани собственичката на питбула да признае, че не може да се грижи за животното , защото при идващ случай обект на офанзивата може да стане малко дете .

Младото семейство сега се пробва да откри очевидци  или записи от охранителни камери, които да оказват помощ дамата с питбула да бъде открита .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР