Мъж и жена от Ню Йорк изчезнаха след почивка в

...
Мъж и жена от Ню Йорк изчезнаха след почивка в
Коментари Харесай

Мъж и жена изчезнаха мистериозно в Доминиканската република

Мъж и жена от Ню Йорк изчезнаха след отмора в Доминиканската република. 43-годишният Орландо Мур и 32-годишната Порша Равенеле е трябвало да се върнат на 27 март от четиридневна екскурзия до курортния град Самана, само че не са се качили на борда на самолета, оповестява Би Би Си.

Последното известие от двойката е, когато са тръгнали към летището с кола чартърен в края на пътуването си. Местната полиция проверява случая, а управляващите в Съединени американски щати също са осведомени.

Говорителят на Националната полиция на Доминиканската република съобщи, че към момента не са в положение да кажат дали двойката е отвлечена. Наетата от тях кола не е открита, само че от полицията имат информация, че са платили такса по пътя към столицата Санто Доминго в 1:41 ч. локално време, когато са възнамерявали да отпътуват.

От Американското посолство в Санто Доминго не дадоха отговор на въпросите на Би Би Си, само че чиновник на Държавния департамент е декларирал, че „ е осведомен с отчета за неналичието на американската двойка”.

Сестрата на Орландо Мур е разказала пред Ен Би Си, че американските митнически служби са удостоверили, че той не се е върнал в страната.

Двойката е била отседнала в ол инклузив хотел в Самана от 23 до 27 март. Черил Фрийман, която също е била отседнал там и се е сближила с двойката, описа пред Си Ен Ен, че Порша е била обезпокоена по отношение на наемането на автомобил и е желала да се увери, че има задоволително бензин и заредено GPS устройство. Двамата са били предизвестени от компанията, която е дала колата под наема, да не отварят прозорците, тъй като локалните правят закононарушения.

Държавният департамент на Съединени американски щати предизвестява туристите да бъдат деликатни, когато посещават Доминиканската република, защото грабежите, убийствата и половото принуждение са постоянно срещани там.

Черил Фрийман последно е чула Орландо и Порша през нощта преди плануваното тръгване и двойката не е дала отговор на известията, които им е изпратила по-късно. Близките на двамата също са споделили, че те са спрели да споделят фотоси в обществените мрежи и да дават отговор на известията по това време.

Разследването на мистериозното изгубване продължава.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР