Мъж и бременната му приятелка са били нападнати на улица

...
Мъж и бременната му приятелка са били нападнати на улица
Коментари Харесай

Хулиган нападна мъж и бременната му приятелка в столичния квартал Овча купел

Мъж и бременната му другарка са били нападнати на улица в София, прибирайки се към дома си. Инцидентът е станал на 14 февруари в столичния квартал „ Овча купел”. Атакувал ги е чужд мъж, по думите им - без никаква причина.

Атаката над Петър Вълчев и Миланка Иванова става вечерта на празника на влюбените. Докато се прибират към дома им, двойката е настигната от чужд мъж пред гостилница на бул. „ Монтевидео”.

„ Чувам крясъци „ Ела тука бе, ела тука” и виждам непознатото лице, което се насочва към мен с юмруци. Опитах да осъществя образен контакт с него, с вярата, че ме е сбъркал с някого”, описа пред " Нова телевизия " пострадалият Петър Вълчев.

Вместо опрощение мъжът получил удари в региона на главата пред очите на бременната му другарка.

„ Той стана още по-уверен и ме атакува с юмруци, което за мен беше безусловно ненадейно. Удари ме по скулата и при обръщането ми встрани ме удари и в тила. Аз се изправих, обърнах се към него и го попитах „ Кой си ти – да не си ме объркал с някой?” Той не отговори и се запъти към жена ми”, споделя Петър.

„ Уплаших се първо за мъжа ми, тъй като имаха физически контакт. Слава Богу, до мен не доближи. Направи опит с жестове. Аз се скрих в прилежащ шубрак. Беше ме боязън за личната ми сигурност, а и за бебето ни. В петия месец съм бременна. Може би до през вчерашния ден бях душевен уплашена, само че през днешния ден към този момент съм по-добре. И съм признателна, че не се стигна до нещо по-фатално”, показва Миланка. Съпругът ѝ съумява да снима нападателя.

Веднага по-късно пострадалите отиват и подават тъжба в 6-о районно ръководство. Там се срещат с други две жертви на същото лице. Две малолетни девойки.

„ Интересното е, че те са били нападнати с юмруци. Без да прави опит да им пипа чанти, движимости. Първо е нападнато едното момиче. Успяло е да избяга и да се обади на другари. Другото момиче е било застрашено и е пробвало да влезе в някакъв блок. Тогава нападателният мъж е нападнал някакъв юноша, който е желал да помогне на момичето”, споделя Петър.

Докато жертвите дават показания, полицията съумяла да откри и задържи агресора. Следва втора среща лице в лице сред него и пострадалите в районното.

„ Разпознахме го. Абсолютно отговаряше на описанието. Нищо не сподели. Гледаше отговорно. Не се извини”, споделя пострадалият. Според Петър и приятелката му дейностите на причинителя не са били под въздействието на алкохол или опиати.

Към момента нападателят остава в ареста. Образувано е досъдебно произвеждане и следва да стане ясно ще бъде ли повдигнато обвиняване против него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР