Мъж ходи пеш една седмица до село, за да признае

...
Мъж ходи пеш една седмица до село, за да признае
Коментари Харесай

Руснак ходи пеш една седмица, за да признае за тройно убийство

Мъж върви пеш една седмица до село, с цел да признае за тройно ликвидиране по време на пиянска кавга във плантация за елени в гора в Далечния изток на Русия, оповестиха следователи, представени от " Франс прес ".

Следственият комитет, който проверява огромни закононарушения в Русия, посочи, че мъжът и негов прочут са почнали да се карат, до момента в който пият във фермата в Хабаровския край, покрай границата с Китай.

След това мъжът прострелял своя прочут, както и две дами, се показва в изказването на Следствения комитет, без да се дават доста детайлности.

" Поради отдалеченото местонахождение на фермата и неналичието на транспортни благоприятни условия мъжът е вървял в продължение на седмица до село Охотск, където се съобщи в полицията и заяви, че е направил закононарушенията ", се добавя в изказването.

Следственият комитет прибавя, че мъжът, който той не е разпознал, е арестуван и че следователите са отпътували за фермата, която се намира надълбоко в гората.

Алкохолизмът от години понижава в Русия посредством частично на акции срещу пиенето и нападателни дейности на управляващите за надзор на продажбите.

Но смъртоносните произшествия по време на запои остават постоянно срещани макар напредъка.

През 2017 година мъж умъртви деветима души по време на разгулен спор в село, намиращо се северозападно от Москва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР