Мъж едва не загина с тротинетката си, след като пропадна

...
Мъж едва не загина с тротинетката си, след като пропадна
Коментари Харесай

Mъж пропадна в дупка на тротоар в Пловдив

Мъж едвам не почина с тротинетката си, откакто пропадна в голяма дупка на тротоара . Пострадалият е със съществени пострадвания . Откаран е в болница. Спасен е от инцидентно преминаващо с автомобил семейство.  Жената, станала очевидец на случката,  разказа историята в обществените мрежи, и предизвести другите преминаващи през мястото да внимават.

„ Минавахме с колата. В последния миг видяхме, че има паднал мъж на тротоара. Човекът безусловно не можеше да стане. По думите му е стоял в дъжда над 15 минути, без никой да спре и да м у помогне. Не беше изключително съответен след случилото се – трепереше, лицето му беше обезобразено ”, споделя пред Здравка Николова, оказал помощ на потърпевшия.

По думите на брачна половинка й извикали кола за спешна помощ незабавно . „ Никога няма да не помни гледката на обезобразеното лице на този мъж ”, споделя той. Съпругата му съобщи, че близки на потърпевшия са се свързали с тях. Оказало се че мъжът е със строшен нос От УМБАЛ „ Свети Георги ”, където е настанен показаха, че той е с тежка лицево-челюстна контузия и ще му бъде правена интервенция.

„ Дупката е в резултат на под земята развой в резултат на проливните дъждове. Голямата част от подземанта част – подложката от пясък, липсват. Запълнили сме все още дупката. При подобаващи метеорологични условия ще разкопаем региона, с цел да проверим къде отива цялата тази земна маса и да отстраним слягането на тротоара ”, съобщи Георги Стаменов,  кмет на регион „ Централен “- Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР