Мъж е застрелял млада майка, сина ѝ и племенника ѝ

...
Мъж е застрелял млада майка, сина ѝ и племенника ѝ
Коментари Харесай

Жена и двете й деца убити в Самоков, стрелецът се самоуби

Мъж е прострелял млада майка, сина ѝ и племенника ѝ в Самоков, след което се e самоубил. Това съобщи Дарик, цитирайки основният секретар на Министерство на вътрешните работи старши комисар Младен Маринов.

33-годишна жена и две момчета - на 12 и 15 години, са умряли след стрелбата в Самоков, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. От полицията прецизираха, че сигналът за случая е подаден към 13.45 часа и по първични данни се касае за битов скандал. Майката и 15-годишния й наследник са убити  на място, а простреляното 12-годишно дете е умряло в болничното заведение.

След случилото се в Самоков е подхванато търсене на причинителя - мъж на 52 години. " Информацията, която имахме, е, че причинителят е мъж, живял на фамилни начала с умрялата ", сподели Маринов.

Той бил разгласен за търсене, както и автомобилът, с който, съгласно първичните данни, се е отдръпнал. Мъжът е локализиран в местността Щъркелово гнездо и станало ясно, че той се е прострелял, а медицински екип е открил гибелта му.

Информацията за фамилните връзки сред жертвите е открита на място, посредством очевидци, не е тествана дефинитивно, е отбелязал Маринов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР