Мъж е застрелял жена и се е самоубил в мотриса

...
Мъж е застрелял жена и се е самоубил в мотриса
Коментари Харесай

Опит за убийство и самоубийство в метростанция Летище София

Мъж е прострелял жена и се е самоубил в мотриса на столичното метро, съобщи БНР.
, а сигналът е подаден в 14:15 ч.
Пристигналите на място екипи на Спешна помощ и Министерство на вътрешните работи са разкрили дамата в безпомощно положение, само че с витални индикатори, до момента в който мъжът е бил умрял. Близо до тях е открит и револвер.
Жената е откарана в болница " Света Анна " в доста тежко положение. Тя е с две огнестрелни рани - една в главата и една в гърдите.
Лекарите се борят за живота ѝ.
Мястото на случая е отцепено от полицията. Има и екипи на Спешна помощ. Не се позволяват хора в региона.
Влаковете по втората линия се движат до " Искърско шосе ", оповестиха от Метрополитен.
 Инцидент в метрото, евентуално с оръжие, има известие за ранени Инцидент в метрото, евентуално с оръжие, има известие за ранени
За случай на метространцията при летище София оповестява bTV. По информация на малкия екран, в един от метровлаковете има ранени хора, а...
Причините за тежкия случай се обясняват. Най-вероятно, съгласно Министерство на вътрешните работи, става дума за персонални взаимоотношения, а не за терористичен акт.
Пред БНР очевидец на случая показа:
" Тъкмо излизах от метрото, а те таман влизаха. Съответно, не можах нищо да видя, откакто всичко стана вътре, в метрото. Не можах да чуя изстрели, очевидно са поставили заглушители. После пристигнаха още повече хора - служители на реда и това беше! Не ни позволиха вътре! ".
Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев и градският прокурор на София Илиана Кирилова ще дадат конференция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР