Mъж е заподозрян в застрелването и убийството на приятелката си,

...
Mъж е заподозрян в застрелването и убийството на приятелката си,
Коментари Харесай

Мъж уби приятелката си, защото направила аборт

Mъж е обвинен в застрелването и убийството на приятелката си, откакто тя отишла до различен щат, с цел да направи аборт, заяви Си Ен Ен, базирайки се на полицията в Далас.

Според заповедта за арест на окръг Далас служителите на реда са били извикани на паркинг в сряда, откакто 26-годишната Габриела Гонзалес е била убита.

Видеозапис от охранителна камера демонстрира по какъв начин Харолд Лаванс Томпсън се разхожда с нея тъкмо преди стрелбата. Той се опитал да удуши Гонзалес, само че тя се измъкнала, споделят от полицията.

След това Томпсън извадил револвер и прострелял Гонзалес в главата - се споделя в заповедта. Според правосъдните документи той е създал още няколко изстрела в нея, до момента в който е била на земята, преди да избяга. Множество очевидци, в това число сестрата на Гонзалес, разказали на полицията, че са видели Томпсън да се пробва да удуши дамата, преди да чуят изстрелите.

" По-нататъшното следствие разкри, че Гонзалесе отишла в Колорадо, с цел да направи аборт, и се е върнала предната вечер. Смята се, че обвиненият е бащата на детето. Заподозреният не е желал Гонзалес да направи аборт ", се споделя в заповедта.

" Томпсън беше задържан след осъществяването на заповедта за обиск и отхвърли да даде показания ", се споделя в правосъдните документи.

Томпсън е упрекнат в ликвидиране и нахлуване над член на семейството/домакинството/възпрепятстване на дишането или кръвообращението, сочат данните от пандиза на окръг Далас.

По време на първото му явяване пред съдията в четвъртък на Томпсън е отказано да бъде пуснат под гаранция и е трябвало да му бъде назначен длъжностен бранител, сочат правосъдните документи.

Гонзалес има три деца от предходна връзка, се споделя в полицейския отчет.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР