Мъж е загинал, след като е бил намушкан с нож

...
Мъж е загинал, след като е бил намушкан с нож
Коментари Харесай

Мъж е бил намушкан смъртоносно насред улица в Добрич

Мъж е умрял , откакто е бил намушкан с нож в Добрич . Според първичните данни Добричката окръжна прокуратура управлява досъдебно произвеждане по член 115, алинея 1 от Наказателен кодекс. Изяснява се съпричастността на 31-годишен мъж към осъщественото закононарушение, като все още той е арестуван по Закона на Министерство на вътрешните работи. Има данни, че страда от психологично заболяване .

След 18:00 часа през вчерашния ден инцидентен минувач е забелязал мъж в безпомощно положение на улица в Добрич. Пристигналият на място екип на „ Спешна помощ “ е открил, че той е умрял . В хода на дейностите, подхванати неотложно за изясняване на обстановката, станало ясно, че се касае за осъществено тежко престъпно закононарушение. Установена е и самоличността на убития на 56 години, локален гражданин .

По данни на „ bTV “ е имало и втори атакуван – намушкан в ръката, който е подал и сигнал за закононарушението.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава и все още. Назначени са съдебно-медицинска и други експертизи . Предстои след разбор на събраните досега доказателства да бъде взето решение за ангажиране на наказателна отговорност.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР