Mъж е задържан за опит за подкуп на полицаи.Това съобщава

...
Mъж е задържан за опит за подкуп на полицаи.Това съобщава
Коментари Харесай

Mъж е задържан за опит за подкуп на полицаи

Mъж е арестуван за опит за рушвет на служители на реда.Това оповестява на формалния си уебсайт Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Днес малко преди 11:00 часа за инспекция на улица в Стара Загора е спрян лек автомобил, ръководен от 41-годишен мъж.

Mъж е арестуван за опит за рушвет на служители на реда

По време на инспекцията водачът е подхвърлил в полицейски автомобил банкнота от 100 лв., с цел да не му бъде написан акт за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата.

Автомобилът не е минал годишен механически обзор

В хода на инспекцията е открито още, че автомобилът не е минал годишен механически обзор, а лидерът управлявал със удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство с изминал период на годност и не е показал удостоверение за регистрация на автомобил. По време на придвижването возилото било без включени светлини.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Срещу него е стартирано бързо произвеждане. Ако бъде потвърдена виновността му го грози дейно наказване „ отнемане от независимост “ или санкция.

Както Safenews писа,57-годишен мъж опита да подкупи служител на реда със 100 евро, с цел да избяга тест за алкохол и опиати. Случаят е станал през вчерашния ден в късните часове на нощта, откакто патрул спрял за инспекция лек автомобил.

Жителят на община Джебел пъхнал парите в джоба на униформения, само че служителят на реда незабавно алармирал на сътрудниците си. На място дошъл втори екип и е формирано следствие за рушвет.

Пробата за алкохол на лидера посочила 1,89 промила, той дал и позитивен резултат за амфетамин. Мъжът отказал да даде кръвна проба.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР