Мъж е задържан в Слънчев бряг за отнемане от датска

...
Мъж е задържан в Слънчев бряг за отнемане от датска
Коментари Харесай

Екшън в Слънчев бряг: Мъж изхвърли скъпо оборудване на датска операторка

Мъж е арестуван в Слънчев бряг за лишаване от датска гражданка на видеокамера с съоръжение и последващото изоставяне на движимостите в морето. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас.

Сигналът е подаден на 10 юли т.г. към 14.00 часа в Районно ръководство – Несебър от 39-годишна датска гражданка – видео оператор към датската национална телевизия.

Русенка с всеобщи обири в Бургас

Жената е отседнала дружно с колежката си в Слънчев бряг. Тя съобщила за това, че към 00.40 часа на същата дата в региона на крайбрежната алея пред бар "Dgv Amigos ", до момента в който заснемала репортаж, чужд мъж ѝ лишил служебната професионална видео камера дружно с цялостния ѝ комплекс съоръжение (всичко на обща стойност 427 000 датски крони или 112 000 лева), след което побягнал към морето и хвърлил оборудването и видеокамерата във водата.

В резултат на полицейските дейности е открит причинителят на действието – това е 26-годишен датски екскурзиант, отседнал в Слънчев бряг.

Проведени са голям брой процесуално-следствени дейности, измежду които разпит на очевидец, различаване на разположение и други До момента датчанинът не е дал съответно пояснение за осъщественото действие.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР