Мъж е задържан, след като предложил подкуп на двама униформени

...
Мъж е задържан, след като предложил подкуп на двама униформени
Коментари Харесай

Задържаха мъж, опитал да подкупи полицаи с 20 лева

Мъж е арестуван, откакто предложил рушвет на двама униформени служители на реда, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.

Вчера на територията на цялата област се е провела профилирана полицейска интервенция за деен надзор над участниците в придвижването по пътищата. Един от екипите бил формиран от полицейски и младши-полицейски инспектори при бранш „ Охранителна полиция “ в Районното ръководство в Пазарджик. Органите на реда спрели за рутинна инспекция пежо с непознати регистрационни табели, ръководено от 46-годишен пазарджиклия. Униформените открили нарушаване и подхванали съставянето на фиш по Закона за придвижване по пътищата. Тогава лидерът подхвърлил в багажника на служебния опел две банкноти с номинал от 10 лв. всяка, с вярата да му се размине налагането на санкция.

Мъжът е арестуван неотложно, а на мястото е осъществен оглед от дежурна група при Районното ръководство в Пазарджик. Парите са конфискувани като материално доказателство. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР