Мъж е задържан от полицията след като нахлул с пушка

...
Мъж е задържан от полицията след като нахлул с пушка
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, щурмувал с пушка дома на съседи

Мъж е арестуван от полицията откакто нахлул с пушка в парцела на свои съседи в монтанско село и почнал пердах с тях. При битката няма тежко потърпевши, оповестиха от полицията.

Екшънът се разиграл към 21,30 часа в сряда в балканското село Еловица. С ловна пушка в ръце Андриан И./53 г./ влетял в двора на частен дом, населяван от 28-годишния Сашо К. 34-годишната му жена, с която живее на фамилни начала и трите им малолетни деца. На посетители на семейството по това време бил и братът на домакина – Павлин К. /30 г./ от Угърчин. Между нападателя и братята почнал скандал, разменили се обиди и псувни и свадата прераснала в сборичкване. Сашо К. съумял да изтръгне пушката от ръцете на комшията си и обезоръженият нападател, избягал и се скрил в дома си.

На мястото пристигнала полиция и униформените прибрали пушката – вид успоредка, 16-ти диаметър със премахнат сериен номер. На местопрестъпление са открити и конфискувани и железен нож и 2 ловни патрона, 16- ти диаметър. Схватката е пламнала поради съседки спорове, споделиха криминалисти. Участниците в багра си предизвикали единствено натъртвания и охлузвания.. Андриян И. е арестуван в ареста за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР