Мъж е задържан и обвинен за закана с убийство към

...
Мъж е задържан и обвинен за закана с убийство към
Коментари Харесай

Мъж нападна 91-годишния си баща в Сопот

Мъж е арестуван и упрекнат за закана с ликвидиране към сестра си и за нанасяне на телесна щета на 91-годишния си татко. Това заяви Района прокуратура-Пловдив.

50-годишният Н.Б. е притеглен като обвинен за това, че на 16 март в град Сопот е предизвикал на татко си телесна щета, изразяваща се в травма на главата, ръката, строшаване на носни кости и повърхностни рани по дланта, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение - закононарушение по член 131, ал.1 т.5, вр. член 130, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Н.Б. е упрекнат и за това, че на 10 март се заканил с ликвидиране на сестра си - закононарушение по член 144, алинея 3, т.1 и т. 3, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

До момента е открито, че на 16 март Н.Б. се прибрал в дома си след приложимост на алкохол. Той показал експанзия по отношение на 91-годишния си татко. Н.Б. го блъснал в региона на главата, като му счупил носни кости и го наранил с вилица по ръката. Близки на 91-годишния мъж съумели да го изведат от вкъщи му и се обадили в полицията. Пострадалият е бил откаран и прегледан в болница.  Установено е още, при битов скандал на 10 март Н.Б. се заканил с ликвидиране и на сестра си.   

Мъжът е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, а през днешния ден съдът е решил обвиненият да остане за непрекъснато в ареста.
 Мъж наби майка си макар заповед за отбрана от домашно принуждение в Казанлък
Мъж наби майка си макар заповед за отбрана от домашно принуждение в Казанлък

А.В. е арестуван за период до 72 часа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР