Мъж е задължен от съда да посещава програма за насилници

...
Мъж е задължен от съда да посещава програма за насилници
Коментари Харесай

Мъж блудствал с жена си, пробол я с нож в Карлово

Мъж е длъжен от съда да посещава стратегия за насилници поради дълготраен тормоз над брачната половинка си. При последния случай през лятото той блудствал с нея и й нанесъл прорезни рани с нож,съобщи Милена Кадиева от неправителствената организация, която биячът би трябвало да посещава съвещания за преодоляване на експанзията.
Карловският областен съд му е издал ограничаваща заповед за 18 месеца. Той е отхвърлен наложително от фамилното жилище и за този период няма право да го доближава. Има възбрана и да приближава жена си.
"В момента решението на карловските магистрати се апелира от насилника. Ако ограниченията за отбрана на жертвата бъдат доказани от по-горната инстанция, то брачният партньор е задължен до 7 дни да стартира съвещания с психолозите ни. В противоположен случай ще сезираме прокуратурата за несъблюдение на правосъден акт ", изясни юрист Кадиева. От началото на годината до момента в неправителствената организация са дадени 590 безвъзмездни съвещания на потърпевши от тормоз у дома.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР