Мъж е в болница с прорезна прободна рана след сбиване

...
Мъж е в болница с прорезна прободна рана след сбиване
Коментари Харесай

Мъж наръга брат си с кухненски нож в Лом

Мъж е в болница с прорезна прободна рана след сборичкване с брат си в Лом. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Монтана.

На 09 декември 2019 година в 22,50 ч. в районно управление (на МВР) Лом е получен сигнал от дежурен доктор на ФСМП при МБАЛ Лом, който съобщил, че в Спешния център се е явил мъж с прободна рана в региона на левия хълбок. На място неотложно е изпратен дежурен автопатрул на група за защита на публичния ред при районно управление (на МВР) Лом, пред който потърпевшият 43-годишен ломски гражданин декларирал, че е намушкан с нож от чужд в региона на Дунавския парк в гр. Лом.

В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия по „ горещи” следи е открито, че същата вечер към 22,00 ч. сред 43-годишния и 47-годишния му брат зародил спор в дома им в гр. Лом, който след това прераснал в сборичкване. По-големият брат предизвикал прорезна прободна рана в левия хълбок на брат си, като употребявал намиращия се в дома им кухненски нож.

Двамата братя са дали подробни пояснения за зародилия случай. Пострадалият е настанен в хирургично поделение на МБАЛ Лом, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 129, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР