Мъж е убил 18-месечно момиченце две седмици, след като той

...
Мъж е убил 18-месечно момиченце две седмици, след като той
Коментари Харесай

Мъж уби 18-месечно момиченце две седмици, след като го осинови

Мъж е умъртвил 18-месечно момиченце две седмици, откакто той и брачният партньор му го осиновили. Осъдителната присъда бе произнесена през днешния ден, след повече от 4-седмичен развой, съобщи Би Би Си.

31-годишният Мат Скъл-Хикс от графство Корнуол избухна в сълзи, щом я чу - той отхвърля да е нанесъл смъртоносните удари, само че съдът не се съобрази с показанията му, а със заключенията на 12 медицински експерти, шестима лекари, които приложиха убедителни доказателства.



Мат Скъл-Хикс. Снимка: PA

На 25 май 2016 година мъжът повикал незабавна помощ и обяснил на отзовалия се екип, че е намерил момиченцето в безпомощно положение, лежащо на пода. Лекарите не съумели да го спасят. На 29 май Елзи издъхнала в болница.

Патологът доктор Стивън Лийдбетър смята, че раните на дребната Елзи са " доста типични " за бебета, които са били разтърсвани и удряни по главата. Според него гибелта е настъпила вследствие контузия на главата.

Скенер сподели, че тя е имала мозъчен кръвоизлив, а аутопсията е разкрила, че е имала счупени ребра, счупена лява бедрена кост и фрактура на черепа. Имало и кръвоизлив в двете ретини. Специалистите допускат, че тя е паднала или е била хвърлена от стълбището в дома на Скъл-Хикс.

По време на процеса очевидци описаха за получавани известия, в които обвиненият разказва Елзи като " психо " и " Сатана в ританки ". Съседи пък чували викове и обети по адрес на детето.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР