Мъж е срастрелян около 20:00 ч. тази вечер на Околовръстното

...
Мъж е срастрелян около 20:00 ч. тази вечер на Околовръстното
Коментари Харесай

Разстрел на Околовръстното в София


Мъж е срастрелян към 20:00 ч. довечера на Околовръстното шосе в София на кръстовището със „ Симеоновско шосе “. Сигнал за пукотевица та е получен в 20:04 часа на телефон 112. Незабавно към мястото на случая са ориентирани полицейски и екипи на незабавна помощ. Самоличността на простреляния мъж е открита, той е на 46 години, посочи на брифинг административният началник на Софийска градска прокуратура Илиана Кирилова.

В колата той е пътувал с 11-годишно дете, което е било на предната седалка, то не е потърпевшо, акцентира още градският прокурор.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев добави, че в осведомителната система на Министерство на вътрешните работи има данни за криминалистически регистрации на умрелия.

В момента се прави оглед на местопроизшествието, събират се материални доказателства и ще бъдат направени всички нужни експертизи. По думите му предстоят оператовно издирвателни дейности. На място има очевидци, които ще бъдат разпитани. Образувано е досъдебно произвеждане.

По информация на Българска национална телевизия жертвата се споделя Николай Драгополов и е притежател на автокъща.

Убиецът е бил превдварително решен като клошар, съгласно непотвърдена информация на Нова ТВ. В региона постоянно обикалят такива и просят от водачите на колите, които изчакват на светофара.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР