Мъж е с опасност за живота след пробождане с нож

...
Мъж е с опасност за живота след пробождане с нож
Коментари Харесай

Пронизаха с нож млад мъж, с опасност за живота е

Мъж е с заплаха за живота след пронизване с нож по време на скандал. Задържан е 33-годишен мъж от Троян за побой и нахлуване над двама мъже, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

От Апелативната прокуратура във Велико Търново разясниха, че на 22 януари в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Троян е формирано досъдебно произвеждане за това, че предния следобяд в местността „ Турлата “, посредством потребление на нож, е породена междинна телесна щета на Н. А., жител на Киргизстан, със статут „ дълготрайно пребиваващ “.

Пострадалите мъже са откарани за обзор в болница, като единият е прегледан и освободен за домашно лекуване, а другият е оставен за лекуване в интензивното поделение на МБАЛ - Троян, с заплаха за живота. 

Въз основа на събраните доказателства 33-годишният мъж е разпитан пред длъжностен бранител и притеглен в качеството му на обвинен. С разпореждане на прокурор е арестуван за период от 72 часа, като прокуратура ще внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР