Мъж е с опасност за живота след бой на пътя.На

...
Мъж е с опасност за живота след бой на пътя.На
Коментари Харесай

След бой на пътя: Мъж е с опасност за живота, други двама са задържани

Мъж е с заплаха за живота след пердах на пътя.

На 23 март в 13:58 ч., в районно управление (на МВР) - Казанлък е постъпило известие за сборичкване на пътя сред селата Бузовград и Горно Черковище, общ. Казанлък.

От изпратения неотложно на място полицейски екип са открити двама мъже на 30 и на 24 години с пострадвания, като вторият от тях е бил в безпомощно положение. Тежко потърпевшият е откаран в УМБАЛ - Стара Загора, където е настанен за лекуване с черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота.

При извършените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че след зародил спор и последвало сборичкване сред потърпевшите и други двама мъже, на 30 и на 50 години, на 24-годишния са нанесени удари с корав предмет в региона на главата.

В районно управление (на МВР) - Казанлък е формирано досъдебно произвеждане. За период до 24 часа са арестувани две лица. Работата по случая продължава.

На същия ден, в районно управление (на МВР) - Чирпан е получено известие от 30-годишен мъж, че в с. Черна гора, общ. Братя Даскалови, при зародил спор сред него и други двама мъже - на 26 и на 24 години, същите са унищожили всичките стъкла и четирите гуми на личния му л.а " Форд ". В районно управление (на МВР) - Чирпан е стартирано досъдебно произвеждане. Извършителите на действието са арестувани за период до 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР