Мъж е ранен при опит да премине нелегално заедно с

...
Мъж е ранен при опит да премине нелегално заедно с
Коментари Харесай

Нелегално преминаване на българо-румънската граница: Има прострелян човек

Мъж е ранен при опит да премине незаконно дружно с негов другар на територията на България. Българските управляващи са употребявали оръжие против двамата румънци, които сполучливо достигнали до български остров в река Дунав, съобщава новинарският уебсайт „ Зиаре “.

Представители на румънската „ Гранична полиция “ оповестяват за 49-годишен мъж, прострелян от български граничари по време на спор. Той е откаран в болница в Букурещ.

Вторият мъж, който е бил с него, е задържан от българските управляващи.

 Джейхан Ибрямов се е почувствал зле, прегледан е и върнат в ареста България 3 мин. Джейхан Ибрямов се е почувствал зле, прегледан е и върнат в ареста  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Ако изборите бяха през днешния ден: Има Такъв Народ и „ Величие “ не прескачат бариерата от 4% Тази сутрин 5 мин. Ако изборите бяха през днешния ден: Има Такъв Народ и „ Величие “ не прескачат бариерата от 4%  В събота ни чакат обилни превалявания с гръмотевични стихии България 3 мин. В събота ни чакат обилни превалявания с гръмотевични стихии  Милиарди в университети: Как Пентагонът финансира основаване на оръжия от ново потомство? Светът 8 мин. Милиарди в университети: Как Пентагонът финансира основаване на оръжия от ново потомство?  Радев след КСНС: Няма директна опасност за България поради напрежението в Близкия изток България 4 мин. Радев след КСНС: Няма директна опасност за България поради напрежението в Близкия изток  „ Гардеробът изскърца “: Земетресение във Вранча, усетено е и у нас Светът 1 мин. „ Гардеробът изскърца “: Земетресение във Вранча, усетено е и у нас  Джейхан Ибрямов се е почувствал зле, прегледан е и върнат в ареста България 3 мин. Джейхан Ибрямов се е почувствал зле, прегледан е и върнат в ареста  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Ако изборите бяха през днешния ден: Има Такъв Народ и „ Величие “ не прескачат бариерата от 4% Тази сутрин 5 мин. Ако изборите бяха през днешния ден: Има Такъв Народ и „ Величие “ не прескачат бариерата от 4%  В събота ни чакат обилни превалявания с гръмотевични стихии България 3 мин. В събота ни чакат обилни превалявания с гръмотевични стихии  Милиарди в университети: Как Пентагонът финансира основаване на оръжия от ново потомство? Светът 8 мин. Милиарди в университети: Как Пентагонът финансира основаване на оръжия от ново потомство?  Радев след КСНС: Няма директна опасност за България поради напрежението в Близкия изток България 4 мин. Радев след КСНС: Няма директна опасност за България поради напрежението в Близкия изток  „ Гардеробът изскърца “: Земетресение във Вранча, усетено е и у нас Светът 1 мин. „ Гардеробът изскърца “: Земетресение във Вранча, усетено е и у нас

Румънските гранични служби прибавят още, че техните български сътрудници са ги уведомили малко преди този момент, че двамата мъже - румънски жители, са минали река Дунав, достигайки до българския остров. Това е станало благодарение на каруца, която е съумяла да мине през зона с ниско равнище на водите.

Двамата мъже са отишли на българския остров с желанието да крадат дървен материал, само че били сюрпризирани от българските управляващи, прецизира Българска телеграфна агенция.

Представителите на прокуратурата в Турну Мъгуреле оповестяват, че е формирано наказателно дело за незаконно прекосяване на държавна граница. Те уточнават също по този начин, че двете лица са от Турну Мъгуреле и са татко и наследник.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР