Мъж е прострелян в лицето в апартамента при целенасочена атака“

...
Мъж е прострелян в лицето в апартамента при целенасочена атака“
Коментари Харесай

Мъж е „прострелян в лицето“ в апартамента и е транспортиран с хеликоптер в болница, докато въоръжена полиция слиза на сцената

Мъж е прострелян в лицето в жилището при „ целенасочена офанзива “ и е превозен с хеликоптер в болница.

Спешните служби бяха извикани на адрес Old Swan, Ливърпул, малко преди 16:30 ч. след известия, че мъж е влезнал в апартамент и е прострелял различен мъж вътре.

Жертвата е била обслужена от парамедици и е откарана в болница през кола за спешна помощ със сериозна огнестрелна рана на лицето. Полицията сподели, че няма повече известия за пострадвания и въоръжени служители на реда остават в региона, до момента в който продължава следствието за разкриване на виновни.

Мърсисайдската полиция приканва за информация, с цел да помогне за следенето на нападателя. Снимките на мястото на случая демонстрират, че е патрулирано от служители на реда довечера.

Главен контрольор Джон Фицджералд от полицията в Мърсисайд сподели: „ Разследването на тази пукотевица е към момента в начален етап, само че ние имаме вяра, че това е целенасочена офанзива. Продължаваме да правим видеонаблюдение и следствия от къща на къща с цел да установим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР