Мъж е прострелян смъртоносно от 6-годишно дете в заведение в

...
Мъж е прострелян смъртоносно от 6-годишно дете в заведение в
Коментари Харесай

Дете простреля възрастен мъж в пазарджишко село

Мъж е прострелян смъртоносно от 6-годишно дете в заведение в село Виноградец. Това оповестява Агенция " Фокус ", представено от Народоосвободителна въстаническа армия.

Стрелбата станала нощес малко преди среднощ в заведение в село Виноградец. Компания е чествала рождения ден на 6-годишно момче.

„ По първична информация, след приложимост на алкохол, единият от присъстващите извадил законно притежавания си военен револвер в прорез на условията за сигурност и законовите разпореждания. Започнала замяна на оръжието, което попаднало и в ръцете на детето. При създаден несъзнателен изстрел смъртоносно бил ранен притежателят на заведението. Тялото е откарано за аутопсия в „ Съдебна медицина ” - Пазарджик ", съобщи говорителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов

Притежателят на оръжието – 44-годишен гражданин на същото село е арестуван за период от 24 часа, а револверът е конфискуван. С детето работят психолог и контрольор „ Детска педагогическа стая ”, води се полицейско произвеждане.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР