Мъж е произвел изстрели с огнестрелно оръжие тази сутрин в

...
Мъж е произвел изстрели с огнестрелно оръжие тази сутрин в
Коментари Харесай

Стрелба в близост до метростанция в центъра на Вашингтон

Мъж е създал изстрели с огнестрелно оръжие тази заран в центъра на столицата на Съединени американски щати Вашингтон , заяви The Washington post.

Изстрелите са се чули наоколо до станцията на метрото " Галери Плейс " , на оживено кръстовище в квартал " Chinatown " . Районът е бил отцепен от управляващите.

Към момента няма информация за починали и ранени хора.

Главният представител на полицейската работа във Вашингтон Дъстин Стърбек е показал, че действието е било снимано от камера за видеонаблюдение. На записа се вижда по какъв начин човек стреля по различен човек. По думи му може да направи заключението, че стрелбата е била ориентирана към несъмнено лице, а не става въпрос за случайна пукотевица.

DC police investigating shooting outside of Gallery Place metro station at 7th & H.. #Chinatown #DC #NW Details soon. @wusa9 pic.twitter.com/aqUp09uQrP
— Mikea Turner (@MikeaTurnerTV) 27 декември 2017 година

Полицията незабавно е почнала следствие. На мястото на стрелбата не е открита жертва или ранен човек, както и следи от пострадвания. Пострадал човек не е открит и в околните лечебни заведения. Стрелецът също е избягал.

Работата по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР