Мъж е превърнал градинка в столичния квартал Люлин“, в импровизиран

...
Мъж е превърнал градинка в столичния квартал Люлин“, в импровизиран
Коментари Харесай

Мъж живее и спи в храсталак. Така ли ще прекара зимата?

Мъж е трансформирал градинка в столичния квартал „ Люлин “, в спонтанен дом. Изстрадалият човек, дали по лично предпочитание или не, нощува в тревната повърхност. Спи върху остарял матрак, а към него са насъбрани разнообразни движимости.

Живущ наоколо разгласява фотография от мястото и зов за помощ към виновните институции. Видно от фрагмента е, че към него има купчина фасове и празни бирени бутилки. Въпреки това, създателят на обявата във Фейсбук, се надява мъжът да не прекара зимата по този метод, на това място.

„ На вниманието на Община Люлин, на актуалният и претендент за кмет в локалните избори, на Дирекция обществено подкрепяне и на еколозите! Уважаеми господа, цяло лято един безпаричен човек, нуждаещ се от помощ, населява храсталака до трафопоста на блок 618 в шести микрорайон на ж.к. Люлин. Там се намира жилището му, тоалетната и всичко, което има. Мястото е превърнато в помийна яма и се разнася непоносима миризма, отпадък и разплодник на заболявания наоколо до играещите наоколо деца. Нека общината се самосезира и на индивида да се окаже нужната обществена помощ, с цел да може да откри покрив в идната зима, “ написа Люлин Стаменов.

„ Някой шарлатанин или родственик го е излъгал и най-после, го изхвърлил на улицата. Пълно е с такива готованци у нас, “ разясняват в мрежата.

„ Жалко, само че като виждам дюшека му е цялостен с фасове, а към него цялостно с бутилки от бира… май самичък се е докарал до това състояние и няма желание самичък да се опита да си помогне, “ пишат още.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР