Мъж е пострадал при верижната катастрофа на Коматевско шосе, която

...
Мъж е пострадал при верижната катастрофа на Коматевско шосе, която
Коментари Харесай

Раниха мъж при верижната катастрофа на Коматевско СНИМКИ

Мъж е потърпевш при верижната злополука на Коматевско шосе, която стана преди към час, съобщи кореспондент на Марица.бг. Сигналът е получен минути след 9 часа. По първични данни раненият е пътувал в лек автомобил Пежо 206 и се е движел в посока квартал Коматево. Той е карал с висока скорост.

По неуточнени аргументи е изгубил ръководство над автомобила и се е блъснал в паркирана кола, която пък се е нанизала в паркирания пред нея Фолксваген Поло. Най-вероятно мократа пътна настилка е изиграла неприятна смешка на лидера на Пежото. Той е откаран в болница за обзор, само че без съществени пострадвания. На мястото сега има екип на КАТ, който прави оглед. Автомобилите са смачкани и седят до пътното платно. Части от тях са разхвърляни по банкета.
тагове злополука коматевско шосе ранен  Раниха мъж при верижната злополука на Коматевско СНИМКИ  Раниха мъж при верижната злополука на Коматевско СНИМКИ  Раниха мъж при верижната злополука на Коматевско СНИМКИ  Раниха мъж при верижната злополука на Коматевско СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР