Мъж е пострадал при катастрофа в Монтанско, съобщиха от пресцентъра

...
Мъж е пострадал при катастрофа в Монтанско, съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Мъж е пострадал при катастрофа в Монтанско

Мъж е потърпевш при злополука в Монтанско , оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за случая е получен към 17:34 часа през вчерашния ден в дежурната част на ОДМВР-Монтана. Той е бил за зародило произшествие на път Е-79, км. 99+700, в региона на с. Винище. При придвижване в посока от Видин към Монтана , 68-годишен турски лидер на влекач „ Мерцедес “ с прикачено към него седлово ремарке „ Шмитц “ с полска регистрационна табела, благосъстоятелност на полска компания, заради придвижване с несъобразена скорост с пътните условия, е изгубил надзор над ръководството, излязъл е вдясно по посоката на придвижване и откакто е навлязъл в канавката до пътното платно се е преобърнал и самозапалил .

Вследствие на зародилия пожар влекачът и прикаченото към него ремарке с товара са изгорели изцяло . Водачът на тира е настанен в поделение по Хирургия при МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев “ с охлузни рани по лицето и дясно коляно , без заплаха за живота и е оставен под лекарско наблюдаване.

По случая е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, писмен знак „ а “. Причините за зародилото произшествие са в развой на изясняване.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР