Мъж е пострадал, а петима са задържани след конфликт в

...
Мъж е пострадал, а петима са задържани след конфликт в
Коментари Харесай

Мъже с вили и брадви са търсили саморазправа в Сунгурларе, има пострадал

Мъж е потърпевш , а петима са арестувани след спор в Сунгурларе , оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Около 20:40 часа на 14 април в Районното ръководство в Сунгурларе е получен сигнал от 20-годишна жена , живееща на ул. „ Аврора “ за това, че пред дома й има четирима мъже, искащи да влязат в къщата й и да се саморазправят с нея и нейни родственици.

Своевременно пристигналите на място полицейски чиновници не заварили никого, като по думите на дамата, нападателните мъже се преместили пред дома на други нейни родственици, ситуиран на ул. „ Родопи “ в Сунгурларе.

На втория адрес са били открити голям брой мъже, които въоръжени с вили и брадви желали да се саморазправят с родственици на подалата сигнала 20-годишна жена. В резултат на съответните и бързи полицейски дейности разразилият се скандал е овладян .

В резултат на саморазправата е потърпевш 61-годишен мъж от Сунгурларе , на който са били избити няколко зъба . Констатирано е, че основатели и подбудители на спора са петима мъже на възраст от 18 до 58 години , всички от Сунгурларе, които са арестувани със заповеди за полицейско задържане за период до 24 часа. Работата по документиране и изясняване на случая продължава от чиновници на Районното ръководство в Сунгурларе.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР