Мъж е починал в горящ автомобил в Димитровград, съобщи ОД

...
Мъж е починал в горящ автомобил в Димитровград, съобщи ОД
Коментари Харесай

Мъж изгоря в собствената си кола минути след интервю за работа

Мъж е умрял в пламнал автомобил в Димитровград, заяви ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково. Сигнал за случая на ул. " Хасковска " покрай транспортна компания е бил получен нощес в 22,30 часа на незабавния телефон.

На място са били изпратени служители на реда, които са запазили произшествието, и огнеборци, които загасили пламъците. При гасенето пожарникарите открили, че в автомобила е бил притежателят му на 56 година от първомайското с. Езерово, който е умрял.

В хода на работата станало известно, че преди този момент мъжът е разговарял с шефа на транспортната компания с готовност да стартира работа при него като водач на камион. Той обаче бил във очевидно нетрезво положение и притежателят му отказал работа, до момента в който не е в положение. Тогава мъжът се качил в колата си, с цел да изтрезнее. Малко по-късно тя се самозапалила.

От намиращите се в близост камери се виждало, че по отношение на колата липсва външна интервенция и пламъците са " тръгнали " от вътрешната страна.

При огледа служителите на реда са разкрили угарки по седалките на колата.

Трупът е откаран за аутопсия, а работата по формираното досъдебно произвеждане продължава, допълват от полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР