Мъж е починал след нападение на акула в Австралия. Сърфистът,

...
Мъж е починал след нападение на акула в Австралия. Сърфистът,
Коментари Харесай

Акула нападна и уби човек край бреговете на Австралия

Мъж е умрял след нахлуване на акула в Австралия. Сърфистът, за който се счита, че е на 20 години, е бил раздран от акулата на Емералд Бийч покрай пристанището Кофс, на към шест часа северно от Сидни, съгласно информация от парамедиците и локалните управляващи. Екипи на Спешна помощ, в това число медицински екип с хеликоптер, са се притекли на помощ малко преди 11 часа локално време в неделя, след сигнала за помощ.
Крис Уилсън, контрольор в Бърза помощ в Ню Южен Уелс, сподели, че когато парамедиците са пристигнали, локални сърфисти и очевидци са се опитвали да спасят мъжа, като съобщи, че групата е "действала необикновено самоуверено в доста рискова обстановка ".
"Тази заран бе опустошителна за всички на плажа ", сподели той. "Пациентът е получил съдбовно пострадване на ръката си, и макар напъните на хората на плажа, парамедици и други незабавни служби, пациентът не е можел да бъде реанимиран. "
Спасителната работа при пристанището Кофс съобщи, че плажът и близките води са затворени за плувци и сърфисти заради случая. Това е второто смъртоносно нахлуване на акула, записано в австралийските води тази година, по данни на Taronga Conservation Society Australia. През 2020 година е имало 26 набези, осем от които са били съдбовни, демонстрират данни на държавната организация. *Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР