Мъж е починал само от една хапка къри за храна

...
Мъж е починал само от една хапка къри за храна
Коментари Харесай

Мъж е убит, след като е изял само една хапка пилешко къри, което е предизвикало фатална алергична реакция

Мъж е умрял единствено от една хапка къри за храна за у дома, подправена с ядки, което е провокирало съдбовна алергична реакция, стана ясно от следствие.

Джоузеф Хигинсън имаше алергия към ядки и бадеми и умря дни откакто изяде ястието, което съгласно фамилията му той е ял без проблеми преди. 27-годишният монтьор от Бъри, Голям Манчестър, беше поставил в маслото пилешко къри, което „ ясно показваше “, че съдържа бадеми с вярната информация за алергия, защото преди този момент е ял ястия на основата на ядки и ги е понасял.

Семейството му проговори след съдбовната му реакция, повишавайки осведомеността за тежестта на алергиите и по какъв начин толерантността на организма към тях може да се промени по време на живота на индивида. Разследването откри, че Джо е бил наясно с алергиите си и е знаел, че ястието съдържа бадеми.

Той колабира и претърпя сърдечен арест, откакто изяде единствено една хапка вкъщи по време на хранене. Той беше диагностициран с алергии единствено месеци по-рано. Полици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР