Мъж е починал, а други са в интензивно отделение, след

...
Мъж е починал, а други са в интензивно отделение, след
Коментари Харесай

Антиваксър в Австрия, присъствал на корона парти за да се зарази, почина от Covid

Мъж е умрял, а други са в интензивно поделение, откакто са посетили " ковид празненства " в опит да се заразят с заболяването , написа " Индипендънт ".

55-годишен мъж е умрял в Австрия, откакто се болести с Covid-19 по време на едно такова събитие в град Болцано в Южен Тирол, Северна Италия.

Твърди се, че минимум трима души, в това число дете, са приети в болница в алпийския район , откакто са се заразили с вируса на сходни събития.

Здравните управляващи разясняват, че пациентите са антиваксъри, които съзнателно са се пробвали да се заразят, с цел да могат да получат " зелен пропуск ", който в този момент е нужен за работа и отдих в Италия, съгласно локалните медии.
 Премиерът на Нидерландия жигосах COVID-19 митингите като
Премиерът на Нидерландия жигосах COVID-19 митингите като " чисто принуждение от идиоти "

Никога нямало да одобри това

Единственият метод да получите пропуск в страната е или посредством имунизация, или посредством възобновяване от зараза през предходните шест месеца.

Патрик Францони, координатор на отдела за битка с Covid в Болцано, сподели пред италианския вестник Il Dolomiti: " Получихме повече от едно известия от лекари на пациенти, които признават, че са се заразели сами преднамерено ". " Те вършат това, с цел да развият антитела и да получат зелен пропуск без имунизация ", сподели той.

" Коронавирусът има дълготрайни последствия и даже младежи могат да попаднат в болница ".

Според доктор Францони най-малко един от купонджиите е инфектиран с вируса, а останалите присъстващи съзнателно влизат в непосредствен контакт, като се прегръщат, целуват и споделят питиета .

В затворена стая сред пет и 10 души могат " елементарно " да се заразят за една нощ, сподели той.

Съобщава се, че прокуратурата в Болцано е почнала следствие на по този начин наречените " корона празненства ".

Смята се също, че практиката е необятно публикувана в Австрия и Германия , като съгласно известията някои родители антиваксъри включват и децата си .

Болцано е измежду най-тежко засегнатите региони в Италия, като е бил мощно обиден от зимната вълна Covid, която залива границата от Австрия.

, която още веднъж наложи блокиране след въвеждането на имунизациите и задължитрелна имунизация.

и Холандия също могат да бъдат изправени пред по-строги ограничавания , като немският здравен министър Йенс Шпан предвижда, че по-голямата част от страната ще бъде " имунизирана, излекувана или мъртва " до края на зимата.
 Антиваксъри пренаписват историята, в действителност Хитлер е антиваксър - най-малко за покорените нации
Антиваксъри пренаписват историята, в действителност Хитлер е антиваксър - най-малко за покорените нации

Нацистите пазят имунизацията единствено за германци и за никой различен, с антивакс идеология понижават населението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР